Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 1 dovleac
  • 2 rosii
  • cascaval ( eu am pus camembert)
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor ( TURNUL BABEL ):

Curatam dovleacul si vanata , le taiem rondele si le punem putin cu sare. Pregatim o tava si punem putin ulei , si vom asambla totul astfel : o felie dovleac , una vanata , inca una de dovleac . Deasupra se pune o feliuta de rosie .

Punem tava la cuptor pana se fac legumele , cand sunt aprope gata punem bucata de cascaval ( eu am pus camembert , dar nu o sa mai pun ) si mai dam putin la cuptor.

Optional puteti pune frunze de busuioc , menta, oregano etc sau rondele usturoi.

 

Va doresc POFTA MAREEE !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume de vara la cuptor