Legume la tigaie

de Moni_alex in Mancaruri de legume, 21 Ian 2016 | 3393 vizualizari

 

Gustoase si rapid de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un dovlecel
  • 200 g rosii cherry sau prunisoare
  • o ceapa rosie
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • un catel de usturoi
  • 3-4 frunze de busuioc proaspat
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Se spala si se usuca vanata, dovlecelul si ardeiul. Se taie cuburi de aproximativ 2 cm.

Se curata ceapa si o taiam julienne.

Rosiile se spala si se taie pe jumatate.

Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare la foc mediu si adaugam catelul de usturoi curatat si ceapa. Prajim pana se inmoaie. Apoi adaugam ardeii, dupa cateva minute vanata si dupa 5 minute dovlecelul.

Prajim cateva minute, apoi adaugam rosiile si condimentam cu sare si piper si mai fierbem lcateva minute la foc mic.

Spalam si uscam 3-4 frunze de busuioc proaspat si ornam pe farfurie.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

22.01.2016, 09:17

Ce culori frumoase în farfurie!

Moni_alex 1

22.01.2016, 10:10

Multumesc!

Moni_alex 1

22.01.2016, 10:10

Si eu vreau sa mai dau jos cateva kg

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie