Legume la tigaie

de Moni_alex in Mancaruri de legume, 21 Ian 2016 | 947 vizualizari

 

Gustoase si rapid de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un dovlecel
  • 200 g rosii cherry sau prunisoare
  • o ceapa rosie
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • un catel de usturoi
  • 3-4 frunze de busuioc proaspat
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Se spala si se usuca vanata, dovlecelul si ardeiul. Se taie cuburi de aproximativ 2 cm.


Se curata ceapa si o taiam julienne.


Rosiile se spala si se taie pe jumatate.


Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare la foc mediu si adaugam catelul de usturoi curatat si ceapa. Prajim pana se inmoaie. Apoi adaugam ardeii, dupa cateva minute vanata si dupa 5 minute dovlecelul.


Prajim cateva minute, apoi adaugam rosiile si condimentam cu sare si piper si mai fierbem lcateva minute la foc mic.


Spalam si uscam 3-4 frunze de busuioc proaspat si ornam pe farfurie.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

22.01.2016, 09:17

Ce culori frumoase în farfurie!

Moni_alex 1

22.01.2016, 10:10

Multumesc!

Moni_alex 1

22.01.2016, 10:10

Si eu vreau sa mai dau jos cateva kg

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai