Legume pe gratar

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2011 | 2119 vizualizari

 

Legume pe gratar o reteta marca Laura Laurentiu...de dragul meu sa o incercati ,nu puteti rata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • dovleac,rosii,ardei verde - se pot folosi si alte legume: vinete,ceapa,
  • ulei ptr uns
  • Sos:
  • patrunjel si busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • zeama de lime ( ca n-am avut lamaie)
  • sare si piper, proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume pe gratar:

Preparare Legume pe gratar


Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele,dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.


Se ung feliile cu ulei cu pensula de silicon si se aseaza pe betele ptr gratar.


Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.


Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.


Se mixeaza ingredientele pentru sos.


Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

18.08.2011, 15:27

DIANA B 1

18.08.2011, 15:52

Cris2711 1

18.08.2011, 16:16

Miti si eu vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou pane