Legume sote cu salata de sezon

de horia in Salate, 9 Iul 2011 | 6745 vizualizari

 

Bun gasit va spun din nou si astazi va prezint o reteta proprie (din ceea ce-am vazut pe aici) ,legume sote cu salata de sezon...asta ca sa nu fiu acuzat de cineva pe aici ,ca am ceva cu vegetarienii si-mi plac numai mancarurile cu carne.Este o reteta foarte simpla,ieftina,sanatoasa si usor de preparat.


VA DORESC POFTA BUNA!

 

INGREDIENTE

  • un buchet de salata verde
  • un buchet de salata colorata
  • doi morcovi potriviti
  • 5-6 ridichi rosii
  • o ceapa
  • rosii cherry cca 300-400g.
  • fasole pastai galbene si verzi
  • 1/2 vanata
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1/2 lamaie
  • un dovlecel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume sote cu salata de sezon:

Pentru soteul de legume:

Se spala legumele (putem folosi ce legume dorim),apoi se taie marunt,dupa care se pun la fiert in apa cu putina sare 15-20 min. la 90-100 grade.In timp ce legumele sunt la fiert ,se face salata.frunzele de salata se rup cu mana (nu se taie cu metal),rosiile le taiem in doua sau patru,o jumatate de morcov il radem firicele subtiri (pentru aspect si gust),ridichiile se taie rondele,ceapa pestisori sau dupa preferinte.o condimentam cu sare,ulei si zeama de lamaie( am pus eu).puteti pune otet balsamic.

Se scot legumele si se inabusa cu putin ulei de masline 5-10 min.,la foc potrivit.

 

VA DORESC POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume sote cu salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (66)

diaconta 1

18.07.2011, 18:47

uite un videoclip plin de culoare,precum bucatele tale http://www.youtube.com/watch?v=AXkXafyK0Ws

Cris2711 1

20.07.2011, 12:33

Dia ce ar fi sa il intrebi? eu nu cred ca te-ar refuza

diaconta 1

20.07.2011, 14:55

Cris,doar stii ca's Fecioara rusinoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete si dovlecei cu maioneza