Legume stir fry

de -Miti- in Mancaruri de legume, 16 Aug 2014 | 1595 vizualizari

 

Stir fry este o metoda de prajire a legumelor. Prin aceasta metoda, ingredientele se prepara la foc mare, astfel incat sa ramana crocante. Acest fel de a pregati legumele se intalneste in bucataria asiatica.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1/4 varza chinezeasca
  • 1 conserva de baby corn
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de condiment Nouvelle Cousine Kotanyi
  • 1 lingurita sos de soia (optional) sau sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume stir fry:

Se curata ceapa, usturoiul, ardeiul gras si varza. Conserva de porumb se scurge de lichid.


Se taie ceapa si ardeiul gras in bucati mai mari. Varza chinezeasca se taie in fasii. Usturoiul se taie in felii subtiri.


Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat adaugam lingura de ulei. Punem legumele pe rand, mai intai ceapa, ardeiul gras, baby corn, usturoi si le tinem pe foc cam un minut. Amestecam prin scuturarea tigaii. Adaugam varza chinezeasca si condimentul pentru legume. Scuturam tigaia, adaugam sos de soia sau sare. Totul dureaza nu mai mult de 5 minute.


Se serveste cald.


 

TIPS-URI

1

amestecul de condimente contine: ghimbir, coaja de lamaie si piper

2

puteti adauga si altfel de legume, in functie de ce aveti in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume stir fry" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

16.08.2014, 23:16

Interesant

-Miti- 1

17.08.2014, 11:52

Bya Ralu 1

17.08.2014, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftele de porumb