Legume umplute cu carne

de Julie in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2011 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • 300 g carne tocata de porc sau de pasare,
  • 1 ceasca orez,
  • bulion,
  • 1 ceapa,
  • patrunjel,
  • 1 ou,
  •  sare, piper,
  • boia dulce,
  • boia iute.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute cu carne:

Legumele se spala, se taie fiecaruia capacul si se golesc de continut, cu ajutorul unei lingurite. Se presara cu sare si se lasa cu gura in jos sa se scurga.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Se adauga 1 lingura bulion, sare, piper si boia dupa gust. Se lasa amestecul sa se raceasaca si se adauga orezul, patrunjelul tocat marunt si oul.

Cu compozitia obtinuta se umplu legumele si se aseaza intr-o tava. Peste ele se toarna sosul format din 1/2 cana cu apa, 2 linguri bulion, sare si piper. Se da tava la cuptor pentru 30 minute.

Legumele umplute se pot servi ca atare sau stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:30

Senzationala prezentare

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:02

deosebit

babi5 1

21.08.2013, 21:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu legume