Lemon-lime sorbet

de dentistutza in Cocktail, 8 Aug 2010 | 3754 vizualizari

 

Ceva extrem de racoros pe canicula. Este atat de bun si de parfumat incat merge servit si ca inghetata dar si ca granita, naturala,fara aditivi.
Eu l-am facut cu ajutorul masinutei pentru inghetata, dar poate fi pus direct la congelator cu conditia ca la fiecare ora sa-l amestecam cu ajutorul unei furculite. Asta ar lungi timpul de asteptare cu circa 4 ore.

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai mari si zemoase
  • 2 limes
  • 300 gr. zahar
  • 450-500 ml apa
  • 2 linguri vodca sau lichior de lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lemon-lime sorbet:

Apa cu zaharul si un pic de razatura de lime se pun la fiert pe foc iute cam 5 minute. Se lasa sa se raceasaca complet.


Lamaile si limetele se storc bine.Eu am pus si pulpa rezultata. Se adauga alcoolul care va impiedica intarirea peste masura in congelator.


Se combina cele doua lichide si se pun in masina de inghetata cam 40 minute.


Se poate pastra intr-un recipient cu capac la congelator.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lemon-lime sorbet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

epurasha2bb 1

09.08.2010, 08:25

5 furculite !

Julie 1

09.08.2010, 08:56

Si eu vreau!

mena29 1

09.08.2010, 10:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail