Lichior Florio

de MOKUSKA in Bauturi, 24 Apr 2014 | 18748 vizualizari

 

Bautura preferata de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • 300 -500ml palinca sau vodca
  • 1 esenta de migdale
  • 700 ml sirop visine
  • 1 l vin rosu ( de preferat demidulce)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lichior Florio:

Amestecam ingredientele intr-un vas mare. Lichiorul se pune in sticle si se lasa minumum 1 saptamana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior Florio" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

24.04.2014, 22:19

deyutzky 1

25.04.2014, 06:53

mmmm gust si eu un pic nu prea mult ca apoi incep sa va cant )

La Ancuta 1

25.04.2014, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frappe mentolat