Limba cu masline

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2011 | 11193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi porc
  • 1ceapa
  • suc de rosii
  • 1lingura faina
  • 300g ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 1ceasca vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.

Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand repede sa nu se formeze cocoloase).

Sa nu uitam sa punem si maslinele cateva minute la fiert(10-15min)

Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi mai lasam 10 min.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Limba de porc afumata cu masline