Limba cu masline

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2011 | 8062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi porc
  • 1ceapa
  • suc de rosii
  • 1lingura faina
  • 300g ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 1ceasca vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.


Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand repede sa nu se formeze cocoloase).


Sa nu uitam sa punem si maslinele cateva minute la fiert(10-15min)


Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi mai lasam 10 min.Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

02.07.2011, 16:34

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:23

ok Lau maslinele

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:23

Edy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline