Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.
Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand repede sa nu se formeze cocoloase).
Sa nu uitam sa punem si maslinele cateva minute la fiert(10-15min)
Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi mai lasam 10 min.Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult