Mamaliguta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 4543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa, sare si malai pentru mamaliguta
  • 150 gr cascaval afumat Delaco
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 300 g branza de burduf
  • 300 gr carnati de casa
  • 200 gr kaizer afumat
  • 100 gr unt
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Incepem prin a pregati mamaliguta dupa cantitatile dorite. As recomanda ca aceasta sa fie mai moale si nu uscata prea mult. In paralel, prajim carnatii si kaizerul taiat in felii subtiri. Intr-o tava intinsa, asezam un strat de mamaliguta, cuburi de unt si cascaval ras, branza de burduf sfaramata si carnatii prajiti cu kaizerul afumat.

Asezam apoi cuiburi de mamaliguta din loc in loc, presaram restul de cascaval ramas si spargem cele 4 oua. Dam tava la cuptor pana ce ouale s-au copt suficient. Optional se mai presara putin cascavl, cand scoatem tava din cuptor. Se serveste calda,

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile difera in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gratin de pui de casa cu legume , in bere