Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 12526 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.06.2015, 17:22

O fi foarte buna Dar de ce este necesar 6 ore de pregatire ?

Adele 1

18.06.2015, 17:22

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 17:22

Oana 1

18.06.2015, 17:27

Miha, este la crockpot, fiind si carne de vita, dureaza destul de mult sa se fragezeasca ca lumea...e bine ca eu pun mancarea dimineata si pana la pranz e gata. In plus, nu trebuie sa amestec, sa verific, il uit efectiv acolo

Panacris 1

18.06.2015, 17:38

- Andreea - 1

18.06.2015, 17:41

Bya Ralu 1

18.06.2015, 17:56

ce mult imi place

Gicuta 1

18.06.2015, 18:32

O bunatate!

simona72 1

18.06.2015, 19:03

MotanLaOale 1

18.06.2015, 19:17

buna rau

Andra_Constantinescu 1

18.06.2015, 19:55

Catalina L 1

18.06.2015, 21:05

ce-mi place

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

Anett 1

03.05.2022, 01:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita