Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 1877 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:



  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet




  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac




  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute




  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea




  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker




  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri




  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul




  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore




  • serviti cu felii de lamaie deasupra



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline- la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri