Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 7033 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:

  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet

  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac

  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute

  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea

  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker

  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri

  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul

  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore

  • serviti cu felii de lamaie deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline- la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita