Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 2124 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:



  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet




  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac




  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute




  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea




  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker




  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri




  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul




  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore




  • serviti cu felii de lamaie deasupra



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline- la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocana de manzat la ceaun