Loboda prajita cu afumatura de la untura

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2016 | 3182 vizualizari

COMENTARII (27)

DeliciidelaM 1

18.04.2016, 16:06

asa isi pastreaza oamenii silueta?

mihaelar63 1

18.04.2016, 16:12

Ai umblat la rezerva stratergica de carnati ) > Buna mai este si unsoarea aceia din borcan cu ceapa verde si ridichi Loboda este chiar potrivita sa mai balanseze atata carne

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 16:15

Ce mancare gustoasa ai facut!

Bunica 1

18.04.2016, 16:18

Și ca să fii sigură că am înțeles ai așezat strategic și împărțire porului pe categorii de carne!

marcela1979 1

18.04.2016, 16:27

Constelatialeu 1

18.04.2016, 16:28

Misulico, am terminat si cu rezerva....

Constelatialeu 1

18.04.2016, 16:28

Buni, am numai strategii in cap, umbla in formatie....

-Licurici- 1

18.04.2016, 16:56

MotanLaOale 1

18.04.2016, 16:58

diaconta 1

18.04.2016, 17:02

Nu stiu cum e loboda,dar la afumatura,nu zic nu

delia64 1

18.04.2016, 17:12

Afumatura arata superrr!!!

Andra_Constantinescu 1

18.04.2016, 17:34

Cred ca e tare buna!

Valclaudia 1

18.04.2016, 17:37

ce-mi place!!

Mutulica 1

18.04.2016, 18:24

Dia, cred ca la voi macrisul are cam acelasi gust ,dar poate spun prostii, am mancat demult.

diaconta 1

18.04.2016, 18:40

Costel,macris am mancat si mi-a placut,adica asa in stare pura negatit.O sa gust si loboda sa vad cum e.

Constelatialeu 1

18.04.2016, 18:56

Multumesc, dragutilor...am zis ca nu va invit la masa ca poate nu-i pe placul vostru afumatura....

mirela0911 1

18.04.2016, 19:10

Aici nu-i de mine, desi arata bine!

mena29 1

18.04.2016, 19:14

Mmm

Catalina L 1

18.04.2016, 20:54

cu afumatura vreau

Alexandra Burz 1

18.04.2016, 20:56

alilianaa 1

18.04.2016, 21:21

Buna rau! Stefia deocamdata o prefer...mai tarziu, mai vedem

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:25

Geanina87 1

19.04.2016, 08:29

ce buuuuuun

- Andreea - 1

19.04.2016, 09:01

laura_n 1

19.04.2016, 10:01

vaaai de mama, ce bunaciune! Imi ploua in gura! Chiar nu ma gandeam ca se poate prepara si asa, dar m-ai dat gata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute din cartof cu unt