Loboda prajita cu afumatura de la untura

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2016 | 732 vizualizari

 

Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g loboda alba si rosie
  • 10 fire de usturoi verde
  • 1/2 lamaie zeama
  • ulei
  • sare
  • piper
  • carnat afumat, costita afumata, muschiulet afumat pastrate la untura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loboda prajita cu afumatura de la untura:

Mai intai spalam usturoiul si-l taiem marunt, apoi spalam loboda si o taiem mai mare. Punem tigaia wok la incins adaugam ulei, nu foarte mult, apoi punem usturoiul tocat, asezonam cu sare si piper si lasam la calit cca 5 min, pana incepe sa se inmoaie, apoi adaugam si loboda. Amestecam bine si punem un capac deasupra cca 10 min, apoi ridicam capacul si mai lasam la prajit cca 5-6 min, stoarcem zeama de o o jumatate de lamaie si amestecam bine. Separat scoatem afumatura de la untura si o incalzim. Asezam pe o farfurie loboda prajita si deasupra bucatatele de afumatura. Un deliciu, spun eu care sunt o mare carnivora, dar in aceiasi masura imi plac si verdeturile de sezon. Uite ca mi-am facut damblaua.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita cu afumatura de la untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

laura_n 1

19.04.2016, 10:01

vaaai de mama, ce bunaciune! Imi ploua in gura! Chiar nu ma gandeam ca se poate prepara si asa, dar m-ai dat gata!

AndrutzaP 1

19.04.2016, 10:04

Camelya 1

12.05.2016, 11:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi