Rulada cu carne de porc si mamaliga

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2010 | 2708 vizualizari

 

tot cu un mic ajutor :)

 

INGREDIENTE

  • cateva felii lungi subtirele de costita sau kaizer, bacon ce aveti,
  • 1 ou,
  • o farfurie adanca plina cu carne tocata amesteca de porc cu vita,
  • 1 ceapa,
  • 3 graunti de usturoi,
  • 1 lingura sos de rosii/ketchup,
  • 50 g cascaval ras si o bucata de mamaliga de a doua zi.
  • Pe langa toate aceste aam mai folosit 3 produse Koatnyi, Cimbru, Porc si Rasnita Piper cu lamaie.
  • Pt.decor putina crema de branza pe care o spritam cu un posh
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de porc si mamaliga:

Am pregatit amestecul de carne tocata amestecand condimentele Kotanyi si 1 praf de sare.Apoi am p[us la calit cepa tocata marunt si cu usturoiul presast in 2 linguri de ulei incins.am adaugat dupa putin timp carena si am amestecat din cand in cand.Apoi am oprit focul.Am lasat sa seraceasca ,am scurs bine de ulei si am amestecat cu un ou batut (de Deea).:)


Apoi am asezat intr-o tavita de chec foaie de copt peste care am pus feliile de kaizer.peste ele am asezat carnea tocata si apoi ruloul de mamaliga, am acoperit cu marginile de kaizer si deaupra am pus din belsug cascavalul ras.Apoi am dat la cuptor si am rumenit-o bine de tot!

Se serveste calduta cu mot de crema de branza spritata deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de porc si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

30.12.2010, 17:44

epurasha2bb 1

31.12.2010, 10:06

MULTUMESC FETELOR! LA MULTI ANI!

kamy 1

05.01.2011, 13:24

dragele de ele si mezina ...cu suzeta in gurita si ...hop si ea la ajutat 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui