Macaroane cu branza

de noiinbucatarie in Paste, 22 Feb 2017 | 896 vizualizari

 

Simplu, dar extrem de gustos. Se pot face atat in varianta dulce, cat si in varianta sarata. Eu le-am facut foarte putin dulci. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/macaroane-cu-branza/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de macaroane ( 500 g)
  • 700 g branza de vaca
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 30 g unt
  • zahar pudra.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:


Pentru inceput, fierbem macaroanele si apoi le scurgem de apa.


Intr-un bol mare, sfaramitam sau dam pe razatoarea mare, branza, adaugam ouale, zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine. Adaugam si 150 de ml de lapte si amestecam.


In acelasi bol, adaugam si macaroanele fierte si amestecam. Turnam compozitia intr-o tava sau intr-un vas de yena. Deasupra punem, din loc in loc, cate un cubulet mic de unt sau margarina si mai adaugam 50 de ml de lapte.


Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand se rumenesc frumos deasupra. Daca doriti, le pudrati cu zahar pudra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga zahar in compozitie, daca va plac mai dulci.

2

Se poate servi si cu gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

23.02.2017, 12:39

Seamana bine reteta ta cu cea de Vargabeles . Pe aici se prepara mult .Vargabeles -budinca de taietei cu branza, adica mai pe romaneste budinca dulce de paste la cuptor – cu branza, stafide, vanilie si coaja de lamaie este un alt mare clasic al bucatariei din Transilvania (Vargabéles). Se spune ca si-ar avea originea chiar in Cluj, unde familia Darvas avea un restaurant. Este foarte gustoasa se serveste in multe restaurante

noiinbucatarie 1

23.02.2017, 15:11

Multumesc mult, Miha! Cred ca sunt minunate si Vergabeles!

Rocsi 1

23.02.2017, 20:54

Super bune sunt! Imi plac si mie astea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton