Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana

de bianca92 in Porc, 17 Mar 2014 | 1685 vizualizari

 

Am avut o pofta ieri pe ceva cu multa smantana si m-am gandit la papricas dar nu am avut carne de pui si parca nu am avut chef nici sa fac galuste (desi se fac repede). Asa ca am "talnit" macaroanele astea cu carne si mult sos de smantana.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 500 gr cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura mare legume rase foarte marunt (eu le am gata pregatite din borcan cu multa sare, dar daca nu aveti puteti pune delicat)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300 gr smantana
  • 500 ml apa
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara. Se piseaza usturoiul si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga sare, piper, putina boia, 100 gr smantana si putin busuioc dupa care adaugam pastele peste sos si amestecam bine.


Carnea se taie cuburi, si ceapa se toaca marunt si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga pasta de ardei, legumele rase (sau delicatul), sarea, piperul, boia, dupa care se adauga si carnea si se amesteca pana se deschide putin la culoare. Apoi adaugam apa. Cand e aproape gata carnea, se prepara un amestec din o lingura de faina si 200 gr smantana care se toarna peste carne si se mai lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul. La final se adauga patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

17.03.2014, 15:49

Excelente pentru dieta))))

Rocsi 1

17.03.2014, 19:41

Micutza Luana 1

22.04.2014, 10:44

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi