Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana

de bianca92 in Porc, 17 Mar 2014 | 2167 vizualizari

 

Am avut o pofta ieri pe ceva cu multa smantana si m-am gandit la papricas dar nu am avut carne de pui si parca nu am avut chef nici sa fac galuste (desi se fac repede). Asa ca am "talnit" macaroanele astea cu carne si mult sos de smantana.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 500 gr cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura mare legume rase foarte marunt (eu le am gata pregatite din borcan cu multa sare, dar daca nu aveti puteti pune delicat)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300 gr smantana
  • 500 ml apa
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara. Se piseaza usturoiul si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga sare, piper, putina boia, 100 gr smantana si putin busuioc dupa care adaugam pastele peste sos si amestecam bine.


Carnea se taie cuburi, si ceapa se toaca marunt si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga pasta de ardei, legumele rase (sau delicatul), sarea, piperul, boia, dupa care se adauga si carnea si se amesteca pana se deschide putin la culoare. Apoi adaugam apa. Cand e aproape gata carnea, se prepara un amestec din o lingura de faina si 200 gr smantana care se toarna peste carne si se mai lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul. La final se adauga patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

17.03.2014, 15:49

Excelente pentru dieta))))

Rocsi 1

17.03.2014, 19:41

Micutza Luana 1

22.04.2014, 10:44

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi