Macaroni and cheese

de Corinuta in Paste, 10 Noi 2010 | 3200 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scurte
  • 300 g branza de vaci
  • 300 g telemea sarata sau branza burduf
  • 5-6 linguri de smantana
  • 100 g bacon sau slaninuta afumata
  • 1 lingura untura
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroni and cheese:

Se fierb pastele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare conform cu instructiunile de pe ambalaj.


Se amesteca bine branzeturile cu smantana si se condimenteaza cu piper.


Baconul sau slaninuta se taie cubulete si se prajesc in untura pana devin crocante. Se scurge o parte din untura si se adauga peste pastele calde dar scurse bine de apa.


Se amesteca pastele calde cu pasta de branza si se servesc imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroni and cheese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:36

Lia

nadina73 1

14.11.2010, 11:27

de acord cu tine5f

adry88 1

11.05.2011, 15:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno