Macarons

de Bianca20 in Prajituri, 10 Apr 2015 | 1319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 90 g. migdale macinate;
  • 150 g. zahar pudra;
  • 2 albusuri;
  • 15 g. cacao;
  • 2 lg. zahar pudra;
  • un praf de sare.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macarons:

Migdalele macinate se amesteca cu cacaoa si cele 150 g. zahar pudra. Albusurile se mixeaza spuma cu praful de sare. Se adauga 2 lg. zahar pudra si se mixeaza pana au consistenta asemanatoare cu cea pentru bezele. Peste albusuri se adauga in trei reprize ingredientele uscate, amestecandu-se in cerc dupa fiecare repriza pentru a iesi aerul. La final, compozitia va fi lichida, asemanatoare cu cea pentru clatite, doar ca mai tare si mai lipiciasa. Se fac forme cu un posh sau cu o lingurita, lasandu-se destul de mare spatiu intre ele. Daca aveti tava speciala, umpleti cercurile pe jumatate, isi vor lua singure forma. Tava se mai poate lovi, daca e nevoie, de masa pentru a fi siguri ca a iesit tot aerul. Se lasa la un loc cald, cel mai potrivit fiind pe cuptor, pentru a prinde o crusta si a deveni mai tari. Se dau la cuptor la 150 de grade timp de 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca 5 minute in tava dupa care se scot si se umplu cu ce doriti (fineti, nutella, crema de lamaie ,etc.)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macarons" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

16.04.2015, 17:35

mihaelar63 1

16.04.2015, 22:49

Felicitari . Macarons sunt delicioase

RuxyRux 1

16.04.2015, 22:54

Dementiale!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Macarons cu lamaie