Macrou afumat

de Bucataras Medi in Peste, 4 Ian 2011 | 7232 vizualizari

 

Tare bun mai este...................va invit la o portie.

 

INGREDIENTE

  • macrou
  • apa
  • zeama de lamaie(sau otet)
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat:

Curatam pestele (eu il las intreg, nu-i tai capul) si apoi spalam bine.Lasam la scurs dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si stropim cu zeama de lamaie sau otet(atat la exterior cat si la interior).Lasam circa 1 zi la rece sa ia gustul si sa fie patruns de arome si apoi inca o zi la zvantat.


Urmeaza apoi operatia de afumare.


Se afuma pana cand pestele capata o culoare aurie .(circa 3 zile a cate 5-6 ore pe zi de fum)Dupa afumare se lasa sa se raceasca, se ung cu putin ulei si apoi se se impacheteaza fiecare peste in parte in folie si se tin la frigider pana cand servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:19

Ela................

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:19

Buni, pana ajunge Gaby noi mancam tot.

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:20

Corina..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32