Macrou aromat cu legume in sos de rosii

de katty in Peste, 12 Ian 2017 | 2591 vizualizari

 

Dupa atata porc, am zis sa mai schimb putin meniul, cu un peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 200 gr fasole verde congelata
  • 100 gr rosii cherry galbene
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • chili
  • amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 conserva de rosii mixata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou aromat cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.

Dam folia jos si asezam in tava, in zeama lasata de peste, fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou aromat cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

13.01.2017, 12:07

Bun!

anca_rm 1

13.01.2017, 12:50

cel mai bun

miki_a 1

13.01.2017, 20:11

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Macrou a la grec