Macrou aromat cu legume in sos de rosii

de katty in Peste, 12 Ian 2017 | 7883 vizualizari

 

Dupa atata porc, am zis sa mai schimb putin meniul, cu un peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 200 gr fasole verde congelata
  • 100 gr rosii cherry galbene
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • chili
  • amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 conserva de rosii mixata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou aromat cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu  ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.
Dam folia jos si asezam in tava, in zeama lasata de peste, fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou aromat cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sardine cu sos de roşii la cuptor