Macrou cu sos la cuptor

de meosiris in Peste, 1 Aug 2009 | 11815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou ,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 100 g masline verzi,
  • 250g rosii in sos,
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • delikat
  • cimbru
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos la cuptor:

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele.

-Apoi se taie ceapa si rosiile marunt.



-Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin delikat.

-se lasa sa fiarba cateva minute ...


-...apoi se toarna sosul peste peste si masline.Se introduce la cuptor la 170C pana este gata.


-Din cand in cand se mai scoate tava si cu o lingura se mai "arunca" putin sos peste macrou ca sa fie cat de cat acoperit cu sos.




-Scoatem pestele si il servim cu mamaliga si mujdei.

-Noua ne-a placut foarte,foarte mult.Si sosul e minunat!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Laly 1

21.06.2010, 00:19

Daca este peste ma bag si eu,AI ALES CA ESTE CU MAMALIGUTA

meosiris 1

06.10.2010, 11:32

Sper sa va placa ! Noua ne-a placut la maxim aceasta reteta!

elena1988 1

24.02.2011, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat