Macrou fript cu legume in vas Zepter

de Irina in Peste, 4 Sep 2013 | 4724 vizualizari

 

Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...

 

INGREDIENTE

  • 3 file-uri de macrou
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • tarhon (proaspat ar fi mai bun)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu legume in vas Zepter:

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste".


Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)


Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!


Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.


In 10 minute macroul s-a fript.


In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.


Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.


Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu legume in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:01

imi place tare mult gustul intens al macorului, iar legumele vin sa balanseze perfect aromele

mihaelar63 1

20.11.2013, 00:24

Oferta de nerefuzat

madalinanicoleta 1

20.11.2013, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume si sos tomat