Macrou in lapte de cocos

de anca_rm in Peste, 6 Mai 2014 | 2028 vizualizari

 

Ce sa va spun despre aceasta reteta in afara de faptul ca este delicioasa , deosebita . Este un alt mod de a prepara macroul .
Reteta am vazut-o la tv si mi-a facut cu ochiul.
Eu sunt o pofticioasa si se vede :D

 

INGREDIENTE

  • -6 bucati file de macrou
  • -3 catei usturoi
  • -o cutie lapte de cocos (200ml)
  • -sare
  • -piper
  • -un ardei rosu
  • -1 lingura ulei
  • -1 foaie dafin
  • -50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in lapte de cocos:

Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare , foaia de dafin si putin ulei .


Fileurile decongelate le taiem in jumate si asteptam sa fiarba apa


Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .


Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.


Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.


Cu o paleta scoatem fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .


Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .


Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .

 

TIPS-URI

1

mirosul pe care il are macroul este mult diminuat , si carnea devine moale si foarte gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

06.05.2014, 18:18

Tare mult imi plac preparatele cu lapte de cocos!

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:01

Direct la fav!

laura_n 1

07.05.2014, 13:15

biig like! trebuie incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dorada regala cu sos de ghimbir