Macrou in lapte de cocos

de anca_rm in Peste, 6 Mai 2014 | 2602 vizualizari

 

Ce sa va spun despre aceasta reteta in afara de faptul ca este delicioasa , deosebita . Este un alt mod de a prepara macroul .
Reteta am vazut-o la tv si mi-a facut cu ochiul.
Eu sunt o pofticioasa si se vede :D

 

INGREDIENTE

  • -6 bucati file de macrou
  • -3 catei usturoi
  • -o cutie lapte de cocos (200ml)
  • -sare
  • -piper
  • -un ardei rosu
  • -1 lingura ulei
  • -1 foaie dafin
  • -50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in lapte de cocos:

Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare , foaia de dafin si putin ulei .


Fileurile decongelate le taiem in jumate si asteptam sa fiarba apa


Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .


Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.


Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.


Cu o paleta scoatem fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .


Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .


Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .

 

TIPS-URI

1

mirosul pe care il are macroul este mult diminuat , si carnea devine moale si foarte gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

06.05.2014, 18:18

Tare mult imi plac preparatele cu lapte de cocos!

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:01

Direct la fav!

laura_n 1

07.05.2014, 13:15

biig like! trebuie incercata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu lamaie