Macrou in lapte de cocos

de anca_rm in Peste, 6 Mai 2014 | 1868 vizualizari

 

Ce sa va spun despre aceasta reteta in afara de faptul ca este delicioasa , deosebita . Este un alt mod de a prepara macroul .
Reteta am vazut-o la tv si mi-a facut cu ochiul.
Eu sunt o pofticioasa si se vede :D

 

INGREDIENTE

  • -6 bucati file de macrou
  • -3 catei usturoi
  • -o cutie lapte de cocos (200ml)
  • -sare
  • -piper
  • -un ardei rosu
  • -1 lingura ulei
  • -1 foaie dafin
  • -50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in lapte de cocos:

Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare , foaia de dafin si putin ulei .

Fileurile decongelate le taiem in jumate si asteptam sa fiarba apa  

Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .

Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.

Cu o paleta scoatem  fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .

Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit  si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .

Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .

 

TIPS-URI

1

mirosul pe care il are macroul este mult diminuat , si carnea devine moale si foarte gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

06.05.2014, 18:18

Tare mult imi plac preparatele cu lapte de cocos!

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:01

Direct la fav!

laura_n 1

07.05.2014, 13:15

biig like! trebuie incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L