Macrou in sos de rosii cu usturoi

de Lau in Peste, 13 Feb 2019 | 1299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml pasta de rosii facuta in casa
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • cimbrisor
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
  • Optional
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 1 bucata slanina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu usturoi:

Pestele curatat de intestine si cap il spalam, il stergem si condimentam cu sare si piper, il acoperim cu o folie si dam la rece 2 ore.


Intr-o tigaie calim usturoiul putin, il stingem cu vinul,adaugam pasta de rosii,1 cana de apa si lasam sa fiarba 5 min.


Condimentam sosul cu condimente dupa gust, adaugam 1 lingurita de miere si zeama de la lamaie.


Turnam sosul in tava unsa cu ulei, adaugam pestele si dam la cuptorul incalzit cca 50 min.


Cand si cand punem cu lingura sos peste peste, nu-l intoarcem pentru ca se poate rupe.


Optional putem adauga legume taiate julie si bucati de slanina sau orce afumatura.


Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

13.02.2019, 19:25

Adi 1

13.02.2019, 20:49

Foarte bun!

dantes 1

16.02.2019, 08:26

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

ieri la 22:36

Budinca de chia cu iaurt

ieri la 22:08

Desert prajitura cu mere

ieri la 21:54

Vita cu sos de soia si legume

ieri la 21:35

Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

ieri la 21:16

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi