Macrou la cuptor cu legume

de katty in Peste, 9 Dec 2016 | 1872 vizualizari

 

 Ador legumele, in special vinetele si dovlecelul, la fel de mult ca si pestele, asa ca am facut o combinatie si iata ce a iesit. Eu zic ca a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata macrou (mai mare)
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 3 rosii mari
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia iute
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu legume:

Curatam si spalam toate legumele.

Tocam ceapa julienne, morcovul rondele subtiri, ardeiul gras fasii, iar dovlecelul si vanata cuburi mai maricele. Usturoiul il tocam fin, iar rosiile le tocam cubulete mici.

In uleiul incins, punem morcovul si ceapa, apoi, dupa ce incep sa se inmoaie, usturoiul, vanata, dovlecelul si ardeiul gras. Amestecam ocazional pana legumele se inmoaie usor, fara a-si pierde forma. Adaugam rosiile, foaia de dafin, sare, piper, cimbrul, boiaua iute si lasam sa dea 2-3 clocote. Golim amestecul de legume intr-un vas termorezistent, iar deasupra asezam bucatile de macrou, pe care le-am spalat bine in prealabil, le-am scurs si le-am dat cu sare. Dam tava la cuptor pana pestele se rumeneste usor si sosul se leaga. Servim mancarea calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

11.12.2016, 08:35

Gherca Daniela 1

11.12.2016, 14:36

mirela0911 1

13.12.2016, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Cod alb cu sos de lamaie si cartofi in buzunar