Bruschete cu ton si masline

de Rocsi in Peste, 17 Dec 2016 | 1435 vizualizari

 

O gustare simpla ce poate fi servita in orice moment al zilei sau, de ce nu, poate fi pregatita si pentru masa de sarbatori. Voi mai puteti adauga putin parmezan ras pentru un plus de savoare. Eu le-am pregatit pentru aceste zile in care a fost dezlegare la peste si le-am vrut de post.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta paine
  • 150 gr ton bucati in ulei
  • 5-6 masline fara samburi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton si masline:

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul.

Cu furculita, il facem bucatele mici.

Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt.

Le incorporam peste ton.

Dam gust cu sare si piper, apoi punem patrunjelul verde tocat marunt.


Bagheta o taiem felii potrivite.

Incingem o tigaie grill, rumenim bucatile de bagheta pe ambele parti, apoi le punem pe un platou.

Usturoiul il curatam si cu el, frecam feliile de bagheta rumenita.

Deasupra punem din amestecul de ton cu masline, apoi servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

noiinbucatarie 1

20.12.2016, 22:32

tot ce este cu ton imi place

cristina_stan 1

21.12.2016, 09:37

de incercat

Rocsi 1

22.12.2016, 18:34

Va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline