Madalene de vanilie

de cristeena20 in Dulciuri, 2 Mai 2014 | 2625 vizualizari

 

Sunt asemanatoare brioselor, dar sunt foarte pufoase si aerate, ideale langa o cafea sau un ceai.

 

INGREDIENTE

  • 1 budinca de vanilie (eu am avut o budinca mica)
  • 2 plicuri de zahar
  • 3 plicuri de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 vanilii
  • 1 plic de ulei
  • 1 plic de lapte
  • 3 oua
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madalene de vanilie:

In primul rand sa va explic despre acel plic care apare la ingrediente. In reteta originala apare asa. Dar fiindca e o budinca de aici mica , ma gandesc ca voi nu puteti folosi zaharul , faina, uleiul si laptele in acel plic mare .Asa ca am masurat cat intra intr-un plic de-al meu..puteti folosi o cana de 100 ml. Deci unde aveti ca si masura plicul tineti cont de o cana de 100 gr. Mie mi-a iesit tare bune.


Intr-un bol amestecam faina, budinca, zaharul, praful de copt si vanilia. In alt bol batem ouale usor si adaugam laptele si uleiul. Incorporam la ingredientele uscate si amestecam bine cu un tel.


Turnam in formele de briose (d ehartie sau de silicon) , umplandu-le doar pe jumate.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 15 minute. Se face testul cu scobitoarea si se scot. Se lasa putin sa se raceasca si , daca le-am facut cu forme de silicon le scoatem pe o farfurie si le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madalene de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Raluca57 1

14.05.2014, 09:41

As vrea sa le prepar. Am inteles, cana de 100ml pt ingrediente, dar budinca? Ce inseamna "mica"? a mea are 40g. Multumesc, Raluca

cristeena20 1

14.05.2014, 11:14

Raluca foloseste o budinca normala dr otker..e buna.

loredanaaa 1

30.01.2017, 21:18

Îmi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata