Madlene de vanilie

de cristeena20 in Dulciuri, 2 Mai 2014 | 3226 vizualizari

 

Sunt asemanatoare brioselor, dar sunt foarte pufoase si aerate, ideale langa o cafea sau un ceai.

 

INGREDIENTE

  • 1 budinca de vanilie (eu am avut o budinca mica)
  • 2 plicuri de zahar
  • 3 plicuri de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 vanilii
  • 1 plic de ulei
  • 1 plic de lapte
  • 3 oua
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene de vanilie:

In primul rand sa va explic despre acel plic care apare la ingrediente. In reteta originala apare asa. Dar fiindca e o budinca de aici mica , ma gandesc ca voi nu puteti folosi zaharul , faina, uleiul si laptele in acel plic mare .Asa ca am masurat cat intra intr-un plic de-al meu..puteti folosi o cana de 100 ml. Deci unde aveti ca si masura plicul tineti cont de o cana de 100 gr. Mie mi-au iesit tare bune.


Intr-un bol amestecam faina, budinca, zaharul, praful de copt si vanilia. In alt bol batem ouale usor si adaugam laptele si uleiul. Incorporam la ingredientele uscate si amestecam bine cu un tel.


Turnam in formele de briose (de hartie sau de silicon), umplandu-le doar pe jumate.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 15 minute. Se face testul cu scobitoarea si se scot. Se lasa putin sa se raceasca si , daca le-am facut cu forme de silicon le scoatem pe o farfurie si le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Raluca57 1

14.05.2014, 09:41

As vrea sa le prepar. Am inteles, cana de 100ml pt ingrediente, dar budinca? Ce inseamna "mica"? a mea are 40g. Multumesc, Raluca

cristeena20 1

14.05.2014, 11:14

Raluca foloseste o budinca normala dr otker..e buna.

loredanaaa 1

30.01.2017, 21:18

Îmi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brioche cu crema de patiserie