Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Sunt asemanatoare brioselor, dar sunt foarte pufoase si aerate, ideale langa o cafea sau un ceai.
In primul rand sa va explic despre acel plic care apare la ingrediente. In reteta originala apare asa. Dar fiindca e o budinca de aici mica , ma gandesc ca voi nu puteti folosi zaharul , faina, uleiul si laptele in acel plic mare .Asa ca am masurat cat intra intr-un plic de-al meu..puteti folosi o cana de 100 ml. Deci unde aveti ca si masura plicul tineti cont de o cana de 100 gr. Mie mi-au iesit tare bune.
Intr-un bol amestecam faina, budinca, zaharul, praful de copt si vanilia. In alt bol batem ouale usor si adaugam laptele si uleiul. Incorporam la ingredientele uscate si amestecam bine cu un tel.
Turnam in formele de briose (de hartie sau de silicon), umplandu-le doar pe jumate.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 15 minute. Se face testul cu scobitoarea si se scot. Se lasa putin sa se raceasca si , daca le-am facut cu forme de silicon le scoatem pe o farfurie si le pudram cu zahar pudra.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola