Madlene de vanilie

de cristeena20 in Dulciuri, 2 Mai 2014 | 4604 vizualizari

 

Sunt asemanatoare brioselor, dar sunt foarte pufoase si aerate, ideale langa o cafea sau un ceai.

 

INGREDIENTE

  • 1 budinca de vanilie (eu am avut o budinca mica)
  • 2 plicuri de zahar
  • 3 plicuri de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 vanilii
  • 1 plic de ulei
  • 1 plic de lapte
  • 3 oua
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene de vanilie:

 In primul rand sa va explic despre acel plic care apare la ingrediente. In reteta originala apare asa. Dar fiindca e o budinca de aici mica , ma gandesc ca voi nu puteti folosi zaharul , faina, uleiul si laptele in acel plic mare .Asa ca am masurat cat intra intr-un plic de-al meu..puteti folosi o cana de 100 ml. Deci unde aveti ca si masura plicul tineti cont de o cana de 100 gr. Mie mi-au iesit tare bune.

Intr-un bol amestecam faina, budinca, zaharul, praful de copt  si vanilia. In alt bol batem ouale usor si adaugam laptele si uleiul. Incorporam la ingredientele uscate si amestecam bine cu un tel. 

Turnam in formele de briose (de hartie sau de silicon), umplandu-le doar pe jumate. 

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 15 minute. Se face testul cu scobitoarea si se scot. Se lasa putin sa se raceasca si , daca le-am facut cu forme de silicon le scoatem pe o farfurie si le pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Raluca57 1

14.05.2014, 09:41

As vrea sa le prepar. Am inteles, cana de 100ml pt ingrediente, dar budinca? Ce inseamna "mica"? a mea are 40g. Multumesc, Raluca

cristeena20 1

14.05.2014, 11:14

Raluca foloseste o budinca normala dr otker..e buna.

loredanaaa 1

30.01.2017, 21:18

Îmi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de caltabos afumat
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure