Gogosele

de Krystyan Trendy in Dulciuri, 22 Oct 2013 | 3233 vizualizari

 

Seamana perfect la gust cu cele de la "Fitosica " ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt simplu
  • 400 g faina
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lamaie sau de la o portocala
  • 1pliculet praf de copt stins in zeama de la o lamaie
  • un praf de sare
  • 5 linguri cu zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 4-5 linguri zahar pudra
  • 300-400 ml ulei de floarea soarelui
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele:

Ouale impreuna cu un praf de sare si zaharul se bat bine cu telul sau cu mixerul. Se adauga iaurtul, coaja de lamaie si zaharul vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine. Se pune praful de copt stins cu zeama de lamaie si se adauga faina treptat pentru a nu face cocoloase. Aluatul trebuie sa aibe consistenta mai groasa ca aluatul pentru clatite, mai smantanos.

Incingem intr-un vas inalt ulei, suficent cat sa se scalde gogoselele in el. Cu o lingura punem in uleiul incins aluat si lasam pana se rumeneste. Se scoate cu o paleta si se pun pe servetele la scurs.

Se pudreaza, cat sunt calde, cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti sa puneti si topping de ciocolata,caramel,fructe,etc :x

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase