Magic Bars sau Prajitura Magica

de ExploraCuisine in Prajituri, 6 Apr 2011 | 24320 vizualizari

 

Magic bars sau Prajitura Magica, face parte din experimentele mele, si imi place tare mult caci e o combinatie foarte potrivita intre biscuite, cocos, nuci si ciocolata, similara cu batoanele Snickers. Se pastreaza foarte bine, si are un gust deosebit pentru cat de simplu se prepara.

 

INGREDIENTE

  • Pt  1 tava 23x23:  
  • 120 g unt  
  • 150 g biscuiti (eu am avut cu miere)  
  • 100 g cocos  
  • 150 g ciocolata fulgi  
  • 100 g nuci  
  • 400 ml lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Magic Bars sau Prajitura Magica:

Topim untul la microunde si il turnam in tava.


Zdrobim bine biscuitii si ii presaram peste unt intr-un strat uniform, fara sa apasam. Peste biscuiti presaram fulgii de cocos cat mai uniform. Peste cocos punem ciocolata fulgi, eu am cumparat bobite mici de ciocolata, dar puteti sa taiati bucatele ciocolata daca preferati (nu va recomand sa razuiti ciocolata) Peste ciocolata intindem in start uniform nuca taiata bucati mici.(puteti inlocui cu alune de padure sau migdale) Peste nuca, intindem in start cat mai uniform laptele condensat (eu am avut conserva de 300 ml, aici asa sunt toate, si a iesit mai uscata putin prajitura, va recomand sa puneti 400 ml!)


Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20-25 minute, pana incepe sa se rumeneasca putin; la mine a stat o idee cam mult.


Lasati sa se raceasca complet si taiati dupa preferinta. Eu am pus tava putin in frigider, ca sa se taie mai bine. O puteti pastra in frigider pentru mai multe zile, dupa o zi parca e si mai buna!


Foarte simplu de facut iar daca aveti copii, cu siguranta va disparea repejor din farfurii :)

 

TIPS-URI

1

nu amestecati straturile, doar asezati strat peste strat

Daca ti-a placut reteta noastra "Magic Bars sau Prajitura Magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anne504 1

02.02.2014, 11:38

am reteta asta de 6 ani si am facut o o singura data dar e super buna

ryta 1

30.06.2014, 18:08

Panacris 1

19.04.2016, 07:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata alba si nuci caramelizate