Maioneza

de babi5 in Sosuri, 20 Noi 2013 | 1939 vizualizari

 

Si iaca asa sa va spuna Babi cum face ea maioneza Sunt convinsa ca stiti cu toti dar o reteta in plus nu strica ..doua batai strica .. hi,hi,

 

INGREDIENTE

  • 300 ml ulei
  • 4 oua
  • sare
  • 1 lingura mustar (cu hrean am folosit eu )
  • 2 lingurite suc de lamie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Am pus doua oua la fiert ,apoi le-am tinut in apa rece le-am decojit .


Galbenusul se da prin razatoarea mica (eu l-am pus intreg si l-am pasat fiindca m-am grabit ).


Am separat si celelalte doua ,galbenusuri si le-am amestecat cu cele fierte, cu putina sare,cu o lingura de lemn adaugind uleiul putin cite putin.


Cind compozitia incepe sa devina destul de solida adaugam lingura de mustar si sucul de lamiie si amestecam bine in continuare pina terminam uleiul .(se poate adauga ulei mai mult daca se doreste o cantitate mai mare de maioneza )


Potrivim de sare si maioneza poate fi folosita.


Buna tare ..

 

TIPS-URI

1

O folositi la ce doriti (salate ,saorme,etc. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

23.11.2013, 09:31

multumesc raisha te pupa Babi

madalinanicoleta 1

26.11.2013, 14:48

babi5 1

27.11.2013, 17:41

multumesc madalinanicoleta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sosul la aripioare