Maioneza de post

de Ina in Clasice, 13 Iul 2011 | 38855 vizualizari

 

By Laura Sava, careia-i multumesc pentru reteta care m-a scos din incurcatura in postul Pastelui >:D< : http://savalaura.blogspot.com/2010/03/maioneza-de-post.html

 

INGREDIENTE

  • - 2-3 cartofi  fierti 
  • - 1-2 linguri zeama de lamaie ( eu am pus concentrat tip  Helas )
  • - 2 linguri mustar
  • - 1 lingura de apa rece
  • - 1 ceasca de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare.


Cand furculita intra usor in ei, oprim focul si-i lasam sa se raceasca. Ii pasam, apoi ii mixam impreuna cu mustarul, zeama de lamaie si uleiul turnat cate putin, ca la maioneza obisnuita . Din cand in cand adaugam si cate putina apa rece, mixand continuu.


Obtinem o maioneza ferma si gustoasa, numai buna de folosit la preparatele pe baza de maioneza, in zilele de post si nu numai.


 

TIPS-URI

1

Este o maioneza usoara, deloc gretoasa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

17.07.2011, 21:09

buna de tot

DIANA B 1

28.11.2011, 09:43

Chiar cautam o asa reteta , sa nu mai iau din comertul socialist ...
Ti-ai schimbat avatarul , da' ..bicicleta" un'e-i ?

Ina 1

28.11.2011, 11:16

Mi-o uitasem la hotel La intalnirea cu fetele am mers cu metroul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post