Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde

de DinDragostePentruGatit in Pt salate, 17 Ian 2013 | 12055 vizualizari

COMENTARII (15)

Geanina87 1

17.01.2013, 13:03

interesant...nu am facut niciodata maioneza din oua intregi

diaconta 1

17.01.2013, 13:08

Am facut si nu sunt incantata decat de rapiditatea procedeului

- Andreea - 1

17.01.2013, 13:15

eu pun si mustar...

gaby_duceag 1

17.01.2013, 13:15

şi eu numai aşa o fac de vreo 2,3 ani

Rocsi 1

17.01.2013, 13:17

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:19

Eu o fac fără muștar, adaug la nevoie dacă este nevoie în preparatul ce-l gătesc.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:21

Iar Dia, presupun ca nu esti de acord cu ideea oului intreg, sa stii ca am incercat si cu ou fiert, mai moale ce-i drept.. și iese la fel de rapid, doar ca se modifica volumul de ulei.

diaconta 1

17.01.2013, 13:28

Zoia,nu e rea,e chiar mai light decat cea facuta din galbenus,dar nu e ceva sa zic ca-mi place foarte mult.
Am mai spus si la postarea Adrianei,am sa incerc sa fac in felul asta un sos de usturoi,adica pun ou,usturoi pisat,ulei siu putin iaurt la urma.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:50

Am inteles Dia.

Bya Ralu 1

17.01.2013, 13:54

cristeena20 1

17.01.2013, 14:11

si sotul meu face la fel , doar ca adauga putin otet sau suc de lamaie..e super bun

mamaieelena 1

17.01.2013, 14:51

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:43

interesant

Lau 1

17.01.2013, 17:10

Bunica 1

17.01.2013, 19:36

e bine de stiut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
1000 de insule