Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor

de babi5 in Reteta de vedeta, 1 Oct 2014 | 3522 vizualizari

 

Buna tare ,si cred ca nici nu ingrasa hi hi.

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 600 gr malai extra
  • 350 gr telemea Delaco
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 350 gr kaizer
  • smintina ( optional )
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor:

Se pune apa la fiert cu o lingurita sare ,cind clocoteste se presara putin malai apoi se pune toata cantitatea de malai odata si se lasa sa fiarba la foc incet 30 min fara sa amestecam.


Apoi cu o lingura de lemn amestecam bine se mai lasa sa dea citeva clocote amestecind cu lingura umeda dinspre peretii vasului catre interior


Apoi o luam la o parte, ungem un vas de yena si punem un strat de mamaliga, unul de trelemea razuita Delaco, iarasi un strat de mamaliga apoi kaizerul taiat bucatele si prajit din timp, iarasi un strat de mamaliga telemea Delaco si iarasi mamaliga, apoi cu o paleta facem cite o gaura si spargem ouale.


Punem putin ulei deasupra si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 min.


Se scoate dupa 20 minute si se serveste calda.O recomand cu tot dragul fiindca este un deliciu.

 

TIPS-URI

1

Iubitorii de smintina pot adauga si smintina cind servesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

01.10.2014, 17:43

Simona72 ,Gherga Daniela,Irina, anca_rm,Mihaela63,
Bunica, deyutzky,kukibella multumesc

Rocsi 1

01.10.2014, 20:52

Super, super!

babi5 1

07.10.2014, 06:50

Rocsi multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval