Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor

de babi5 in Reteta de vedeta, 1 Oct 2014 | 2923 vizualizari

 

Buna tare ,si cred ca nici nu ingrasa hi hi.

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 600 gr malai extra
  • 350 gr telemea Delaco
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 350 gr kaizer
  • smintina ( optional )
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor:

Se pune apa la fiert cu o lingurita sare ,cind clocoteste se presara putin malai apoi se pune toata cantitatea de malai odata si se lasa sa fiarba la foc incet 30 min fara sa amestecam.


Apoi cu o lingura de lemn amestecam bine se mai lasa sa dea citeva clocote amestecind cu lingura umeda dinspre peretii vasului catre interior


Apoi o luam la o parte, ungem un vas de yena si punem un strat de mamaliga, unul de trelemea razuita Delaco, iarasi un strat de mamaliga apoi kaizerul taiat bucatele si prajit din timp, iarasi un strat de mamaliga telemea Delaco si iarasi mamaliga, apoi cu o paleta facem cite o gaura si spargem ouale.


Punem putin ulei deasupra si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 min.


Se scoate dupa 20 minute si se serveste calda.O recomand cu tot dragul fiindca este un deliciu.

 

TIPS-URI

1

Iubitorii de smintina pot adauga si smintina cind servesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

01.10.2014, 17:43

Simona72 ,Gherga Daniela,Irina, anca_rm,Mihaela63,
Bunica, deyutzky,kukibella multumesc

Rocsi 1

01.10.2014, 20:52

Super, super!

babi5 1

07.10.2014, 06:50

Rocsi multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval