Mamaliga delicioasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 10811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci
  • 200 gr sunca taraneasca
  • 200 gr bacon afumat
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • Ptr mamaliga:
  • 1 litru de apa
  • 1/2 kg. malai
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa la cuptor:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca bine sa se desfaca malaiul in apa. Se pune oala pe foc mediu si se amesteca incet pana apa incepe sa fiarba (cand se vad cativa bulbuci pe margine) si malaiul a absorbit apa.

Pieptul de pui,ceapa se taie cubulete,sunca taraneasca,baconul afumat,ardeiul kapia se taie felii.Intr-o cratita calim ceapa si pieptul de pui,adaugam pe rand ciupercile,sunca,baconul si ardeiul.

Intr-un vas de yena punem mamaliga facuta,radem cascaval deasupra,punem compozitia preparata si d-am la cuptor 20-30 de minute la 180 grade.Inainte de a fii gata scoatem vasul de yena si spargem 2 oua deasupra si mai d-am 5 minute la cuptor.Cand s-a rumenit ,scoatem din cuptor si o servim.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa