Mamaliga pentru gasca noastra

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2016 | 900 vizualizari

 

Mamaliga cu ce am avut la indemana, ca eram multi si flamazi, asa ca am pus de-o mamaliga....

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga
  • 1 kg malai
  • sare
  • apa , cat sa iasa o mamaliga mai moale
  • 700 g cascavea afumata
  • 700 g branza de oaie
  • 14 oua fierte moi
  • 300 g smantana grasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga pentru gasca noastra:

Mai intai punem la fiert ouale, musai sa iasa moi.Apoi Punem tuciul cu apa si presaram sare, cand incepe sa fiarba adaugam malaiul si amestecam bine, lasam sa fiarba la foc mic,trebuie sa obtinem o mamaliga moale. Separatradem pe razatoarea mare cascaveaua si branza de oaie, le punem intr-un castron mare , adaugam smantana si ouale fierte moi si amestecam bine. Cand mamaliga este fiarta transferam intr-un ceaun mai mare si incorporam amestecul de branzeturi,ou si smantana.Dupa ce am amestecat bine, presaram deasupra cascavea rasa si servim cat este calda, sa aveti pofta, noi am avut.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga pentru gasca noastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

cristinutanicolita 1

08.08.2016, 22:36

Adauga comentariu...

mirela0911 1

14.08.2016, 10:42

Plaaaaceee!

noiinbucatarie 1

05.09.2016, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Taci si inghite"