Rulada tricolora

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 4838 vizualizari

 

Multumesc Sidy pentru reteta,este de efect si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri sos iutel
  • sare
  • Aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 100 g telemea de vaca
  • 1/3 praf de copt
  • Aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura smantana
  • 1/3 praf de copt
  • 100g spanac(fiert si tocat)
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g smantana
  • sare
  • 1/2 legatura marar verde
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,

Aluatul-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam smantana,faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care  ii va da culoarea,albusurile si amestecam cu o lingura,

Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.

Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt,intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful)

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,cca 20-30 min,

Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca,

Umplutura-Crema de branza o amestecam cu smantana,mararul tocat,sare,sunca taiata cubulete,

Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ruladă aperitiv, cu carne tocată