Mamaliga surpriza

de Denissa in Porc, 1 Feb 2013 | 2568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • 1 cana lapte
  • branza de burduf
  • carnaciori (sau carnati) de casa
  • sunculita
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga surpriza:

Se prepara mamaliga cu apa, cana cu lapte si sare. Mamaliga se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.


Dupa ce mamaliga s-a fiert se rastoarna pe o farfurie.


Separat se unge cu unt o forma mai inalta si se aseaza un strat de mamaliga (jumatate din mamaliga pregatita). Deasupra se pune un strat generos de branza si carnaciori taiati feliute si caliti in putina untura.


Peste toate astea se aseaza inca un strat de mamaliga.


Se da pentru 5 minute la cuptor sa se topeasca branza din interior.


Intre timp se prajesc in untura in care am prajit carnaciorii felii de sunculita (sau kaizer).


Dupa ce se scoate forma din cuptor se aseaza deasupra feliile de sunculita prajite.


In mijloc se poate pune smantana.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Eu am mai facut din 4 oua o omleta si am adaugat-o pe marginea mamaligii

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Denissa 1

02.02.2013, 02:07

Mirela multumesc pentru apreciere

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 13:02

superr...mi-ai facut o poftaaa...

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:09

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Tochitura- reteta mea