Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2010 | 20381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • unt
  • 200-250 g branza de burduf
  • 3 oua fierte
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • o lingura de lapte
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor:

Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).Deasupra punem ouale taiate rondele si patrunjelul taiat marunt.Acoperim cu un strat de mamaliga peste care radem branza din belsug.Se bat cele 2 oua cu putina sare si putin lapte si se toarna deasupra.Dam la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 19:10

asa e , nu ma bagai in seama

Alina26 1

15.01.2014, 22:12

super gustoasa !!!

ryta 1

13.03.2014, 20:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen