Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mancarica de cartofi cu masline pentru pranz este gata.Poftiti la masa!
Ceapa se curata,spala si se toaca marunt.
Punem pe foc o cratita cu apa, 200 ml, si cand incepe sa fiarba adaugam ceapa.
O lasam la inabusit 10 minute.
Cartofii curatati, spalati, taiati in cuburi ii adaugam peste ceapa.
Se adauga inca 200 ml apa.
Lasam la fiert circa 15-20 minute.
Punem uleiul de masline, iar dupa 10 minute sucul de rosii si foaia de dafin.
In acest timp fierbem maslinele, pana dau 2-3 clocote.
Adaugam maslinele, sarea si busuiocul. Lasam sa fiarba inca 2-3 minute si stingem focul.
Se adauga mararul tocat.
Se serveste cu salata verde sau muraturi.
1
Ceapa se poate taia si solzisori,cum va este mai usor.
2
Cui nu-i plce mararul poate pune patrunjel.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult