Mancare de dovlecei cu pui

de divainbucatarie in Pui, 7 Iun 2011 | 6401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 1.5 kg dovlecei tineri
  • 2 catei usturoi
  • 500 g rosii proaspete
  • 70 ml ulei
  • 150 ml apa
  • 2 linguri vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • boabe piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu pui:

Pentru inceput calim carnea in ulei incins. Dupa ce s-a prajit o scoatem din tigaie.


In acelasi ulei calim 2 catei de usturoi taiati pe jumatate timp de 5-10 secunde, apoi adaugam dovleceii curatati de coaja si taiati in bucati de 3 – 4 cm, dar si rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in sferturi.


Calim pana se moaie dovleceii. Punem iar carnea in tigaie, langa dovlecei, Asezonam cu sare, adaugam piperul, apoi apa si vinul. Tocam o parte din verdeturi si le punem sa fiarba cu dovleceii si carnea pana scade lichidul.


Servim imediat, cu patrunjel verde, tocat marunt si preasarat peste dovlecei.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:13

MIUTA 1

08.06.2011, 11:39

Arata suuuuper,imi place

ionela2682 1

08.06.2011, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor