Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde

de Rocsi in Ficat, 23 Iun 2011 | 4961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 4 cepe verzi
  • 2 rosii mari
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde:

Ficatul il spalam bine in 2,3 ape.

il curatam de pielitele ce le mai are,apoi il lasam intr-o cratita cu apa rece cam 20 minute,pentru a iesi sangele din el.

rosiile le curatam de coaja si le taiem bucatele.

ceapa o spalam bine si o taiem rondele.

intr-o tigaie punem uleiul la incins.

adaugam ficateii scursi bine de apa.

ii lasam 2,3 minute cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

adaugam ceapa si rosiile taiate si acoperim totul cu o cana cu apa.

lasam sa fiarba si sa scada la foc potrivit,si acoperim si cu un capac.

cand legumele sunt bine facute ,condimentam cu sare si piper.

mai lasam cam 1 minut pe foc ,apoi inchidem aragazul.

asezam pe o farfurie sa se racoreasca putin ,apoi servim.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lau 1

01.07.2011, 16:14

bun

Rocsi 1

01.07.2011, 21:03

lau

ArianaBala 1

20.02.2012, 17:13

Yummy...chiar acum o pregatesc revin sa-ti spun daca ne-a placut

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu mamaliguta