Mancare de linte

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 12016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr linte maro
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • sare,piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 50ml ulei
  • apa
  • 2 linguri bulion.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

1. Se spala bine lintea si se pune intr un vas cu apa calda la inmuiat.

2. Intre timp tocam ceapa marunt , morcovii si telina , si le inabusim in putin  ulei si apa. Adaugam apoi lintea si acoperim cu apa lasand sa fiarba la foc potrivit cam 30 minute.

3. Cand lintea este aproape fiarta adaugam sarea ,piperul, boiaua de ardei dulce, cimbru si bulionul.

4.Mai lasam sa fiarba cam 5-10 minute. important ca lintea sa nu se sfarame )

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci proaspete