Mâncare de mazăre cu carne de pui

de madi_marin in Pui, 9 Feb 2013 | 11348 vizualizari

 

E o mâncare plăcută şi de cei mari şi de cei mici.Cărniţa poate varia în funcţie de preferinţe.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazăre congelată
  • 4 pulpe de pui
  • 1 conservă cubuleţe de roşii
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de mazăre cu carne de pui:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, apoi se adaugă pulpele porţionate şi se lasă câteva minute pe foc până îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă apă ca să le acopere.

Când carnea e aproape fiartă, se pun rondele de morcovi, mazărea congelată şi se mai adaugă apă, apoi se lasă să fiarbă. Dupa 15 minute se adaugă şi roşiile cubuleţe şi se potriveşte gustul cu sare şi piper, apoi se dă de pe foc şi se adaugă verdeaţa tocată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de mazăre cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

La Ancuta 1

10.02.2013, 12:29

asta am facut si eu pentru astazi. Foarte mult imi place

ralu_ca 1

10.02.2013, 16:11

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 13:49

foarte buna mazarea

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui