Piept de pui crocant

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 13069 vizualizari

 

Avand un mofturos in casa a trebuit sa fac si piept crocant ca aripioarele "au fost bune dar incearca si cu piept"! Asa ca am facut! Nu stiu cum sunt ca nu am apucat!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui (500g)
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.


Se usuca cu hartie absorbanta.


Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.


In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.


In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.


Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.


Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.


Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.


Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe sarvetele absorbante.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


S-au mancat cu usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

06.06.2012, 08:52

mihaelar63 1

07.06.2012, 09:37

Merge chiar si la mic dejun

MotanLaOale 1

07.06.2012, 10:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb