Mancare de mazare cu piept de pui

de ela in Pui, 1 Feb 2011 | 8876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg mazare cu morcovi congelata,
  • 1ceapa,
  • 500gr piept de pui dezosat,
  • 300ml bulion de casa+3linguri,
  • 2linguri faina,
  • patrunjel,
  • marar,
  • verdeturi italiene
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de pui:

Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem la calit cateva minute,in putin ulei.

Taiem cubulete carnea si o punem peste ceapa si lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi turnam apa.Cand incepe sa fiarba apa punem sare,piper,vegeta si mai lasam 20minute,apoi turnam mazarea si morcovii,bulionul si mai lasam 15minute.Amestecam cele 3linguri de bulion cu faina si punem in mancare si mai lasam cateva minute.Mai condimentam daca este cazul,punem si verdeturile italiene dupa gust(se poate si fara).Oprim focul si presaram desupra marar si patrunjel tocat.Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui