Rulada de pui in staniol

de luminita20_2006 in Pui, 14 Feb 2010 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • -patrunjel
  • -folie aluminiu(staniol)
  • -sare, piper
  • -oregano
  • -ulei de masline
  • -parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui in staniol:

Se taie pieptul de pui fileu apoi se bate cu ciocanul de bucatarie.Se condimeteaza cu sare, piper si oregano.


Cascavalul, si sunculita se taie pai iar patrunjelul marunt. Se aseaza pe bucata de file cascaval, sunculita si patrunjel. Pe o bucata de folie de staniol se aseaza ruloul de pui se stropeste cu un pic de ulei de masline dupa care se impacheteaza si se da la cuptor 25 min.


Cand este gata se rade parmezan deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in staniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

15.02.2010, 11:25

da cum sa nu...mai fac daca veniti

Rocsi 1

16.02.2010, 15:49

marianascarlat 1

18.02.2010, 09:11

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb