Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 21 Sep 2016 | 10527 vizualizari

 

 
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde (pastai)
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea verde se curata de codite, se rupe  si se spala bine.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, pastaile si rosiile.

Se presara cu vegeta si piper si se amesteca bine.

Se amesteca pasta de tomate cu un pahar cu apa si se toarna deasupra.

Se pune vasul in aparat si se pune capacul.

Se seteaza la pozitia High si se lasa 5 ore.

Cu 1 ora inainte sa fie gata se pune usturoiul taiat si mararul tocat si se amesteca.

Eu l-am pus si la cuptor 30 minute ca sa "prinda culoare".

Se mananca calda.

Este buna garnitura la parjoale moldovenesti.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot